Site Overlay

Eveniment 2020 – a 30-a Conferință Națională AICPS


Stimate Doamne, Stimați Domni,

Anul 2020 marchează un punct de referință în istoria AICPS: împlinirea a 30 de ani de activitate. Evenimentul va fi celebrat în cadrul celei de-a 30-a Conferințe Naționale a AICPS, iar pe această cale avem deosebita plăcere de a vă invita alături de noi!

Conferința se va desfășura în zilele de 7 și 8 mai 2020 la București. Locul de desfășurare ales anul acesta, Palatul Parlamentului, constituie un punct de reper în arhitectura și ingineria românească.

Tema Conferinței, Ingineria structurală în România și în lume, la începutul secolului XXI, încurajează extinderea orizonturilor în activitatea de proiectare structurală în afara frontierelor țării, aspect care va fi evidențiat de invitații speciali.

Specialiști internaționali, concursuri cu premii, sponsori cu prestanță atât pe piața națională cât și pe cea internațională, prezența autorităților, a presei, a celor mai importante asociații profesionale partenere, a mediului universitar, toate pe parcursul a două zile pline. Au fost invitați, în calitate de „keynote lecturers”, domnii: Ashraf Habibullah (CSi, SUA), Richard Sharpe (Noua Zeelandă), Dan M. Ghiocel (SUA).

În spiritul misiunii principale a AICPS, cea de dezvoltare continuă a comunității inginerilor proiectanți de structuri, vă încurajăm să contribuiți la diversificarea aspectelor abordate în cadrul Conferinței prin împărtășirea experiențelor profesionale proprii. Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul Conferinței: 30.aicps.ro. și așteptăm înscrierile dumneavoastră pe adresa de email: office@aicps.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi !