Site Overlay

Conferința Națională AICPS32 / 5-7 iunie 2024 – Hotel Internațional IAȘI

Viitorul este proiectat zi de zi de cei care au ca principal obiectiv asigurarea siguranței construcțiilor și a vieții oamenilor, profesia cu rol esențial în inovarea și dezvoltarea sustenabilă și durabilă a societății.

Viitorul este proiectat zi de zi, de la tineri profesioniști până la seniori cu o carieră remarcabilă, de către membrii Asociației  Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri (AICPS).

Inginerii constructori proiectanți de structuri vin împreună la cel mai intens moment de schimb tehnic de experiență al anului – Conferința Națională AICPS. Timp de două zile, sute de ingineri structuriști și alți profesioniști din domeniu, de la nivel național și internațional, aduc la masa dezbaterii teme tehnice cu un real impact.

Anul acesta, la Iași, în perioada 5-7 iunie, va avea loc cea de-a 32-a Conferință Națională AICPS, cu tema Mediu construit sustenabil – noi tendințe în structuri, materiale și tehnologii de construcții.

Oportunitățile de networking profesional și de business oferite sunt multiple. Programul evenimentului începe cu Welcome Reception pe 5 iunie seara și continuă în următoarele două zile cu peste 16 ore de prezentări tehnice, dezbateri și noi sesiuni dedicate networking-ului. Cina Festivă din seara zilei de 6 iunie aduce în plus un moment esențial de cunoaștere și networking într-un cadru destins, într-o locație premium.

Sfera largă de expertiză, specifică proiectării și execuției structurilor, pe care membrii Asociației o acoperă este oglindită în diversitatea și complexitatea de teme și proiecte prezentate în cadrul conferinței.

Conferința Națională AICPS este recunoscută și apreciată pentru calitatea dezbaterilor tehnice (88% dintre participanți) și pentru facilitarea unui schimb de experiență între profesioniști la o scara atât de largă (77% dintre participanți).

Și anul acesta, ca și anii trecuți, invitații speciali vor aborda subiecte și teme de impact ce vor oferi noi perspective celor prezenți. Printre subiectele ce vor fi prezentate se numără Proiectarea seismică a clădirilor de pereți din beton armat cu următoarea generație Eurocod 8: nouă abordare bazată pe deplasări, rolul rigidității efective și progrese în modelare ( prof. João Pacheco de Almeida), Fiabilitatea ciclului de viață, riscul, rezistența și durabilitatea infrastructurii civile în condiții de riscuri multiple (Dr. Dan M. Frangopol) dar și altele.

Mai multe detalii despre conferință, speakeri, dar și despre cum puteți lua parte la cel mai important eveniment tehnicdedicată proiectării și execuției structurilor din România vă invităm să găsiți pe siteul dedicat conferinței https://32.aicps.ro/ 

Achiziționează biletul acum pentru a beneficia de cel mai mare discount!

Fii și tu parte din experiența Conferințelor AICPS, în 2024 la Iași! Vino într-o comunitate profesională antrenantă, puternică, construită pe o tradiție de peste 30 ani!

 

NOTĂ!!! Pentru a beneficia de reducerile oferite participanților la Conferința Națională AICPS32 pentru rezervarea la cazare trebuie menționat obligatoriu cod AICPS32 în e-mailul de rezervare.

Rezervările se transmit pe adresa de email : sales@hotelinternationaliasi.ro în limita locurilor disponibile.

TIP CAMERA Număr camere

disponibile

Tarif standard Euro/noapte Tarif oferta cod AICPS32 Euro/noapte
DOUBLE DELUXE – in regim single/ in regim dubla (2 pax) 100 159/186 112/130
DOUBLE CORNER ROOM CITY VIEW 5 223 156
DOUBLE CORNER ROOM PALACE VIEW 5 245 172
JUNIOR SUITE 5 294 206
ONE BEDROOM SUITE 5 353 247