2018

 
 

Punctele cheie Intergalva 2018:


  1. Program extensiv de conferințe despre zincarea termică

  2. Traducere simultană în engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană, japoneză și alte limbi

  3. Vizite la uzine de zincare termică din Germania

  4. Una dintre cele mai importante expoziții a furnizorilor

  5. Program atractiv de socializare

  6. Excelent program de excursii pentru persoanele însoțitoareParticipare record la Intergalva din 2018, la Berlin


Peste 700 de delegați și alți 300 de participanți, din 60 de țări, au făcut din Intergalva 2018 cel mai extins congres organizat vreodată pentru industria zincării termice. Conferința și expoziția au avut loc la Berlin în perioada 17-22 iunie și au demonstrat importanța continuă a acestui sector în protejarea structurilor și componentelor din oțel la nivel mondial.


   


Conferința a pus în evidență soluții inovatoare și durabile în procesul de zincare și noi aplicații în protecția împotriva coroziunii pentru poduri, sisteme de fațadă, armături de beton, energie solară și alte utilizări.


Utilizarea creativă a galvanizării în arhitectură și construcții a fost premiată în cadrul Premiilor Mondiale pentru Zincarea Termică, ce fac parte integrantă din Intergalva. Imaginea de mai jos, de la stânga la dreapta, reprezintă arhitecții premiați: Rueben Molendijk (Cepezed, Olanda); Oliver Sachse și Katja Pfeiffer (Pfeiffer-Sachse Architekten, Germania); Caroline Nagel (arhitecți COBE); Aaron Poupard (ARM Architects, Australia) și Matthew Wells (Techniker, Marea Britanie, reprezentând juriul). Premiile au fost organizate de EGGA și sponsorizate de Asociația Internațională a Zincatorilor.
Progresele în tehnologia și eficiența proceselor au fost de asemenea explorate într-o serie de 12 ateliere de lucru de-a lungul evenimentului.


Expoziția a fost în cea mai mare parte realizată pentru furnizorii de instalații, echipamente și servicii pentru industrie - cu 65 de companii care au prezentat exponate.


 

Președintele EGGA, Martin Kopf, a deschis conferința spunând delegațiilor: „Este potrivit ca la cea de-a 25-a aniversare, această conferință internațională a zincatorilor să fie cel mai mare eveniment de la prima conferință încoace, care a fost organizată la Copenhaga în 1950. Mulțumim tuturor sponsorilor și susținătorilor noștri pentru contribuția lor la cea mai mare conferință Intergalva organizată vreodată”.

Aproape jumătate dintre delegați au ales să viziteze uzinele de zincare din Germania, ca parte a experienței lor Intergalva.

Cina Intergalva 2018 a avut loc în impresionantul cadru al Konzerthaus din Berlin, și a fost sponsorizată cu generozitate de companiile de zincare din cadrul Industrieverband Feuerverzinken (Zinkpower, Seppeler, Coatinc, Feuerverzinkerei Meyer, Otto Lehmann, Verzinkerei Dortmund).

Intergalva 2018 a fost organizată de Asociația Europeană Generală a Zincatorilor și a fost găzduită de Industrieverband Feuerverzinken. Paul Niederstein, președintele consiliului de administrație al Industrieverband Feuerverzinken, a adus un omagiu în remarcile sale finale privind colaborarea excelentă dintre asociațiile mondiale ale industriei, spunând următoarele: „Cooperarea noastră strânsă nu este doar de importanță fundamentală pentru noi ca zincatori - dar este cu atât mai importantă în această perioadă de separatism, protecționism, conflicte comerciale și tendințe generale către „uși închise” din întreaga lume. Suntem foarte înțelepți că ignorăm aceste tendințe și că rămânem uniți ca industrie”.